Cum revin 2% din impozitul pe venit către tine?

Prin toate materialele bine documentate, pe diverse teme (de exemplu, activitatea deputaților din Parlament, funcționarea instituțiilor, alegeri sau sănătate, sărăcie sau migrație) pe care le publicam pe site-urile Median Research Centre (MRC) și proiectele pe care le desfășurăm constant. De la cele dedicate unor comunități specifice (precum elevi de școli și licee sau cititorii site-urilor media din România), până la proiecte de cercetare naționale și internaționale unde contribuim la avansarea cunoștințelor în domenii precum media/jurnalism, hate speech, opinie publică, politici publice.

Din toate proiectele și temele de cercetare la care lucrăm încercăm să extragem instrumente online ușor de folosit de cititori și care să-i ajute să înțeleagă într-un mod simplu mai multe despre societatea în care trăiesc și despre mecanismele instituționale și politice care îi afectează.

Iată ce astfel de instrumente am lansat până acum:

Dacă ți se pare important sau interesant ce facem noi, te rugam să redirecționezi 2% către MRC. Formularele de mai jos conțin deja datele noastre fiscale:

– formularul 230 (pentru cei cu venituri din salarii)

– formularul 200 (pentru cei cu venituri din alte surse)

 

Îți mulţumim!

Echipa MRC