Cum realizăm newsletter-ul OpenPolitics.ro?

În fiecare lună echipa noastră urmărește și filtrează noutăți pe teme de interes pentru organizație în general. De la media și jurnalism, până la evoluții legate de arii precum politici publice, sistemul electoral sau funcționarea instituțiilor, atât la nivel local cât și internațional.

Cele mai bune analize din aceste domenii, cele mai interesante perspective, dar și materiale explicative în diverse formate – podcast, video, infografice – sunt adunate într-un newsletter lunar care credem că poate fi util și cititorilor OpenPolitics. Chiar dacă o parte din materialele pe care le recomandăm în newsletter-ul nostru sunt în engleză, surprindem esența materialului în descrierea sa și explicăm de ce este interesant de citit.

Câteodată menționăm și studii sau rapoarte realizate de cercetătorii Median Research Centre, deținătorul platformei OpenPolitics, și publicate pe diversele site-uri alte proiectelor pe care le desfășurăm. De exemplu, rapoarte despre discursul urii din comentariile online strânse în proiectul Less Hate, More Speech de pe 4 site-uri de știri (GSP.ro, Tolo.ro, Blogsport.ro, Paginademedia.ro). Sau analize despre voturile deputaților monitorizate de Parlament Transparent, sau video-infografice pe teme de actualitate precum jaful din pădurea Băneasa, situația refugiaților sau construcția de autostrăzi în România.

Vezi câteva ediții anterioare ca să îți faci o idee despre recomandările noastre lunare:

Dacă te-am convins, abonează-te acum la newsletter!*

 

*Nu trimitem mailuri în afara celui lunar și dacă dorești oricând să te dezabonezi o poți face ușor accesând link-ul „unsubscribe” de la finalul newsletter-ului.