Redirecţioneză 2% din veniturile tale către Fundaţia Median Research Centre (MRC) şi către proiectul său Openpolitics.ro şi vei primi înapoi suportul necesar să îţi formezi propriile opinii şi argumente despre probleme importante pentru tine!

Chestiunile esenţiale pentru cetăţeni, soluţiile de politici publice şi ilustrarea echilibrată documentată a tuturor aspectelor legate de dezbaterile actuale reprezintă centrul activităţii noastre şi vrem să continuăm să îţi dăm instrumente clare şi simple prin care să înţelegi care e de fapt miza acţiunilor guvernanţilor.

Încă din 2008, Fundaţia MRC a dezvoltat un instrument important în evaluarea votului cetăţeanului: TestVot – unica aplicaţie de gen disponibilă la toate alegerile, din 2008 şi până în prezent. La ultimele alegeri parlamentare din 2012, TestVot în cele două variante de limbă, română şi maghiară, a fost accesată de peste 10.000 de cititori ai site-ului openpolitics.ro în mai puţin de o săptămână de la lansare.

Mai mult, echipa noastră de cercetători români şi străini care activează în prestigioase universităţi internaţionale lucrează în acest moment la un proiect numit Sondajul Candidaţilor la Alegerile Parlamentare din România (2012). Scopul cercetării este de a studia atitudinile şi comportamentele candidaţilor la alegerile parlamentare în contexte cât mai diferite şi de a le corela cu caracteristicile circumscripţiilor electorale şi sistemelor politice.

În plus, în următorii doi ani, vom dezvolta o serie de analize şi rapoarte extensive pe trei zone de interes majore: politici sociale, mass media şi design instituţional. Pe toate le vom împartăşi cu tine.

Ajută-ne să continuăm proiectul Openpolitics.ro!

Cum faci?

Completează datele noastre de identificare de mai jos în capitolul III al fişei fiscale:

formularul 230 (pentru cei cu venituri din salarii)

formularul 200 (pentru cei cu venituri din alte surse)

Denumire organizaţie nonprofit: Fundaţia Median Research Centre
Cod de identificare fiscală a organizaţiei nonprofit:  15495897
Cont bancar (IBAN): RO 67 BRDE 445SV18513204450

Nu uita, formularele trebuie trimise la administraţia financiară până pe 25 mai 2013!

Mulţumim!